Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Medisch de Technologieco. van Shanghai Umitai, Ltd. 

De meest professionele leverancier van het systeem van de druglevering in China

Thuis

Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaten
China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd certificaten
China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
1 2
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd
Fabrieksgebouw
productielijn

Fabrieksgebouw

1.700 gebieden van de vierkante metersproductie

productielijn

Maandelijks productievermogen van 50000pcs-insulinepennen

1 2 3
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd
Techniekontwerp
vorm het maken
Spuitgieten

Techniekontwerp

Participatie in vroege techniek volgens URS van de klant, het ontwerp van de werkend principestijl 3D ontwerp 2D ontwerp Het op te volgen proces

vorm het maken

2D en 3D de vormontwerp van het tekeningsoverzicht vorm het maken de testvorm, zuivert, steekproef makend delenproductie

Spuitgieten

2D en 3D de vormontwerp van het tekeningsoverzicht vorm het maken de testvorm, zuivert, steekproef makend delenproductie

 • lopende band

  Heeft de Umitai Medische Technologie 1.700 gebieden van de vierkante metersproductie. Jaarlijkse productiecapaciteit 1 miljoen PCs-injectiepennen. Wij hebben een schone workshop. De tweede installatie is van plan om 600 de gezuiverde workshop van de vierkante meters100k klasse lucht overeenkomstig GMP eisen ten aanzien van het project van de Flardpomp uit te breiden.

  Ons hoogst gemotiveerd personeel is volledig geschikt voor levering onze kwaliteitsproducten met vlotte verrichting.

 • OEM / ODM

  Wij, Medisch de Technologieco. van Umitai, Ltd zijn een geïntegreerde economische entiteit die van R&D, en met meer dan 3 jaar van geschiedenis vervaardigen handel drijven.

  Ons bedrijfswerkingsgebied behandelt diverse gebieden zoals biochemische analyse, milieubescherming, het industriële testen, biologische wetenschap, medische apparaten en instrumenten, Internet-technologie en wat grenswetenschap.

  Door een oude ontwikkeling, bezitten wij een nationaal middelensysteem van diverse professionele talenten, overvloedige levering voor diverse componenten &parts en speciale materialen, hoogtepunt producerend &processing materiaal, sterke Technologische normalisatie en een volledig kwaliteitsborgingsysteem.

  Als u OEM of ODM in productie nodig hebt, wil het wetenschappelijke onderzoek, marktontwikkeling en of u uw eigen merk in uw land bouwen, is het onze eer om met u samen te werken. Op deze wijze, hebben wij vele producten voor onze klanten van de V.S. ontwikkeld, koppelen Europa en Zuid-Afrika en geworden goed op Alibaba terug.

  Wij zijn er stellig van overtuigd dat de wetenschap en de technologie geen grenzen zijn.

  Onze opdracht moet elke inspanning leveren om tot al mensdom bij te dragen.

  Uw vroegere vriendschappelijk onderzoekt van ons hoogst zou gewaardeerd worden. Dank vooraf!

 • R & D

  Umitai heeft zeer rijke ervaring in het Zelfinjectiegebied en onze insulinepen is het beroemdste binnenlandse merk in China.We heeft krachtig professioneel R&D, QC teams om ons toe te laten om voor onze klanten wereldwijd met hoogte te dienen - kwaliteit & concurrerende producten en ook de beste OEM/ODM-dienst. Wij hebben nauwe samenwerking met de vele wereldberoemde ziekenhuizen, medische agentschappen en medisch apparaathandelaars gehouden. Umitai houdt nooit op vernieuwend en boekend vooruitgang. Als ervaren fabrikant en exporteur op medisch gebied, is Umitai zeker om onze klanten wereldwijd tevreden te stellen.

   

Contactgegevens
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. wu

Tel.: +86-18136911390

Fax: 86-21-60975876

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)