Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Medisch de Technologieco. van Shanghai Umitai, Ltd. 

De meest professionele leverancier van het systeem van de druglevering in China

Thuis

Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Certificaten
China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd certificaten
China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd
De Groep van de Benemaetechnologie De bouw van de Umitaifabriek ProductLopende band Lokale beelden van het bureaugebied Lokaal beeld van pakhuis
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Umitai
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 8 million-10 million
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%

Wordt Medisch de Technologieco. van Shanghai Umitai, Ltd gevestigd in Shanghai dat de meest ontwikkelde regio van Chinees is.

Co. van de Umitai werd Medisch Technologie, Ltd opgericht in 2015, een dochteronderneming van de Benemae-Technologiegroep (Ons broerbedrijf, het farmaceutische Bedrijf van Shanghai Benemae is een nieuw derde raad vermeld bedrijf. Voorraadcode: 830931). Wij concentreren ons op de het ontwerp, de ontwikkeling, de techniek en de volledige productie van het systeem van de druglevering zoals auto-injecteurs, de peninjecteur, pen van de voorafgaand vulleninjectie en flardpompen voor thuiszorggebruik. Wordt de Umitai Medische Technologie gewijd aan het samenwerken nauw met onze klanten van de aanvankelijke ontwerpfase aan definitieve assemblage. Wij streven ernaar om hun specifieke behoeften en vereisten te begrijpen, zodat kunnen wij onze innovatieve producten ontwerpen of aanpassen om aan die behoeften te voldoen.

Ons bedrijfswerkingsgebied behandelt diverse gebieden zoals biochemische analyse, milieubescherming, het industriële testen, biologische wetenschap, medische apparaten en instrumenten, Internet-technologie en wat grenswetenschap.

Door een oude ontwikkeling, bezitten wij een nationaal middelensysteem van diverse professionele talenten, overvloedige levering voor diverse componenten &parts en speciale materialen, hoogtepunt producerend &processing materiaal, sterke Technologische normalisatie en een volledig kwaliteitsborgingsysteem.

Als u OEM of ODM in productie nodig hebt, wil het wetenschappelijke onderzoek, marktontwikkeling en of u uw eigen merk in uw land bouwen, is het onze eer om met u samen te werken. Op deze wijze, hebben wij vele producten voor onze klanten van de V.S. ontwikkeld, koppelen Europa en Zuid-Afrika en geworden goed op Alibaba terug.

Wij zijn er stellig van overtuigd dat de wetenschap en de technologie geen grenzen zijn.

Onze opdracht moet elke inspanning leveren om tot al mensdom bij te dragen.

 

 

China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. wu

Tel.: +86-18136911390

Fax: 86-21-60975876

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)