Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Medisch de Technologieco. van Shanghai Umitai, Ltd. 

De meest professionele leverancier van het systeem van de druglevering in China

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBeschikbare Insulinepennen

Het professionele Wegwerpproduct van de de Injectiepen van de Diabetesinsuline voor Insulinebeleid

Certificaat
China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd certificaten
China Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het professionele Wegwerpproduct van de de Injectiepen van de Diabetesinsuline voor Insulinebeleid

Professional Diabetes Insulin Injection Pen Disposable For Insulin Administration
Professional Diabetes Insulin Injection Pen Disposable For Insulin Administration

Grote Afbeelding :  Het professionele Wegwerpproduct van de de Injectiepen van de Diabetesinsuline voor Insulinebeleid

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Umitai
Certificering: CFDA、CE
Modelnummer: Yst-IIBC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Bubble tas
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 10.000 pc's per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Doseringstype: Veranderlijke dosis Spuit Dosering in: 0.1ml
Primaire Container: Tot 3.0mL-Patroon Naaldtoevoeging: Handmatig
Naaldverwijdering: Handmatig Compatibel naaldtype: Compatibel systeem met norm en veiligheidspennaalden (Pennaalden volgens ISO 11608-2)
gebruiksmethode: beschikbaar
Hoog licht:

prefilled insulin pen

,

preloaded insulin pens

De betere Beschikbare Apparaten van de Insulinepen verstrekken een Alternatief aan Flesjes en Spuiten voor Insulinebeleid

 

Beschrijving:

 

Wat is een insulinepen?

Een insulinepen is een apparaat wordt gebruikt om insuline in te spuiten die. De pen bevat een patroon van insuline. De pen kan opnieuw te gebruiken of beschikbaar zijn. U kunt een verschillende pen voor elk type van insuline nodig hebben u gebruikt.

 

Het Hoe kan ik krijgt de pen klaar te gebruiken?

1. Verwijder een nieuwe pen uit de ijskast 30 minuten vóór u gebruik het. De insuline zou bij kamertemperatuur moeten worden ingespoten.

2. Was uw handen. Gebruik zeep en water of een handoneffenheid op basis van alcohol. Dit zal helpen uw risico voor een besmetting verminderen.

3. Verwijder GLB uit de pen. Veeg het gebied van de naaldgehechtheid met een alcoholzwabber af.

4. Maak een naald aan de pen vast. Verwijder het lusje uit de naald. Verwijder niet buitenglb op de naald. Duw rechtstreeks de naald op de pen. Draai met de wijzers van de klok mee de naald tot u niet het kunt meer draaien. Zorg ervoor de naald recht is.

5. Verwijder de naaldkappen. Verwijder buitenglb en spaar. Verwijder binnenglb en werp weg het.

6. Verwijder lucht uit de pen. De lucht kan pijn tijdens injectie veroorzaken. Draai de wijzerplaat aan 2 eenheden. Voor de meeste insulinepennen, zult u een klik voor elke eenheid van insuline horen die u draait. Houd de pen en benadruk de naald. Onttrek zacht de pen om luchtbellen tot de bovenkant van de pen te verplaatsen. Druk de injectieknoop. U zou een daling van insuline op het uiteinde van de pen moeten zien. Als u geen daling ziet, verander de naald en herhaal deze stap. Als u geen daling ziet nadat u deze stap 3 keer herhaalt, gebruik een nieuwe pen.

7. Selecteer de correcte dosis op de pen. Draai de wijzerplaat aan het aantal eenheden u moet inspuiten. De wijzer aan de kant van uw pen zou met uw dosis moeten opstellen. De wijzerplaat kan in één van beide richting worden gedraaid om de correcte dosis te kiezen. U kunt geen dosis kiezen groter dan het aantal eenheden verlaten in de patroon. Neem een andere patroon op of gebruik een andere beschikbare pen als er niet genoeg insuline is. In plaats daarvan kunt u deel van uw dosis met de insuline inspuiten die wordt verlaten. Daarna, kunt u een nieuwe patroon of een pen gebruiken om de rest van uw dosis in te spuiten.

 

Het professionele Wegwerpproduct van de de Injectiepen van de Diabetesinsuline voor Insulinebeleid 0

 

Waar spuit ik insuline in?

U kunt insuline in uw buik, hoger wapen, billen, heup, en voorzijde of de kant van de dij inspuiten. De insuline werkt het snelst wanneer het in de buik wordt ingespoten.

Het professionele Wegwerpproduct van de de Injectiepen van de Diabetesinsuline voor Insulinebeleid 1

Spuit geen insuline in gebieden in waar u een wond of het kneuzen hebt. De insuline in wonden of kneuzingen wordt ingespoten kan niet in uw lichaam correct worden dat.

Gebruik een verschillend gebied binnen de plaats telkens als u insuline inspuit. Bijvoorbeeld, spuit insuline in verschillende gebieden in uw buik in. De insuline in hetzelfde gebied wordt ingespoten kan stukken, of dik gemaakte huid veroorzaken die zwellen.

 

Het Hoe kan ik spuit insuline met een pen in?

1. Maak de huid schoon waar u de insuline zult inspuiten. U kunt een alcoholstootkussen of een katoenen die zwabber gebruiken in alcohol wordt ondergedompeld. Laat het droge gebied alvorens u inspuit. Dit zal pijn verminderen.

2. Grijp een vouw van uw huid. Knijp zacht de huid en het vet tussen uw duim en eerste vinger.

3. Neem rechtstreeks de naald in uw huid op. Houd schuin niet de spuit. Zorg ervoor de naald al manier in de huid is. Laat van het geknepen weefsel gaan.

4. Duw de injectieknoop om de insuline in te spuiten. Blijf op de injectieknoop drukken. Houd op zijn plaats de naald 10 seconden.

5. Trek de naald terug. Vervang de naald GLB. Pers op uw injectieplaats 5 tot 10 seconden. Wrijf niet. Dit zal insuline van uit het lekken houden.

6. Verwijder de naald uit de pen. Verdraai met de wijzers van de klok mee de afgedekte naaldteller. Plaats de naald in een op zwaar werk berekende wasmiddelfles of een metaalkoffie kan. De container zou een GLB of een deksel moeten hebben dat veilig passen.

7. Vervang de pen GLB. Sla de pen op zoals geleid.

 

Hoe kan ikopslag een insulinepen?

Sla uw pen met een naald niet in bijlage op. Volg de opslagrichtingen op het etiket of de bijsluiter dat met de insuline kwamen. De ongeopende pennen kunnen in de ijskast worden opgeslagen tot u bereid bent om hen te gebruiken. De meeste insulinepennen kunnen bij kamertemperatuur worden geopend en worden gehouden. Sla uw pen in een koele, droge plaats op. Houd uw pen in direct zonlicht of in uw auto niet. Wegwerppennen die zijn bevroren of aan temperaturen boven 85° F (30° C) blootgesteld. Als u reist, houd de pen in een koel pak.

 

Voordelen

1. Optimale wheelwork kan de toegepaste kracht minimaliseren. Slechts verstrekt een lichte omwenteling van de wijzerplaatknop beste gebruikerservaring.

2. De grote dosisvertoning laat goede leesbaarheid toe. Van toepassing op patiënten met visueel stoornis.

3. Verstrek correct en tastbaar terugkoppelen tijdens kwantitatief, dosiskaliberbepaling en beleid om het vertrouwen van de patiënt te maximaliseren.

4. De herinnering van overblijvende dosis vóór injectie verzekert correcte kwantitatieve vertoning van de eerste om dalingen te duren.

5. Het verwerkingsconcept kwantitatief kan de aanvaardbaarheid van de patiënt maximaliseren en geduldige opleiding verminderen.

 

Toepassingen:

De de Insulinepen wordt van het Umitai®metaal wijd gebruikt zoals hieronder:

 • Het zelfbeheer van diabetespatiënten
 • Het klinische ziekenhuis
 • Kleinhandelsapotheken
 • Biopharmaceuticalbedrijf
 • Klinieken
 • Kleinhandelsgrootwinkelbedrijven
 • Kleinhandelsapotheek

Compatibel systeem: 3ml de patroneninjectie, Injectie bevat:

 • de groeihormoon
 • interferon
 • insuline
 • En andere 3ml-patroneninjectie

 

Contactgegevens
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Yang Zhan

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)